Schriktraining

                SCHRIKTRAINING


Schriktraining


Wie kent het niet?  Opeens schrikt je paard en hij gaat er vandoor.  Dit is gevaarlijk voor jou, je paard en de omgeving.


Wil jij jezelf en je paard meer zelfvertrouwen geven? Wil je je paard wat stoerder maken?


Leer hem om te gaan met voorwerpen: die bewegen, hem benaderen, hem aanraken alsook het leren omgaan

met enge geluiden.  Wij zijn verantwoordelijk om het paard te leren hoe ze moeten omgaan in de menselijke omgeving.

Ik zal je hierbij helpen en begeleiden.


Van nature heeft een paard kennis hoe hij moet overleven in de natuur maar in de menselijke omgeving zullen de meeste voorwerpen een element zijn van dreiging voor het paard en zal dit ook een invloed op hem hebben waardoor hij zijn natuurlijke vluchtinstinct zal willen gebruiken.  Daarom is het belangrijk dat je met je paard eerst de basis van het grondwerk doorneemt alsook het gymnastiserend grondwerk.  


 Contacteer me vandaag nog om je te helpen met een bepaald probleem.


gedragsproblemen, paard luistert niet, probleempaard, gedragstrainer, gedragstherapeut, equinologie, grondwerk, schriktraining, mijn paard ziet spoken, mijn paard is bang van alles, zadelmak maken, paard doorrijden, trainen van paarden, pensionstalling, manege, saddle broken, horsemanship, annemarie van der toorn, monty roberts, tristan tucker, trt method, het kouterbos, tkouterbos, 't kouterbos, judith verberckmoes, longeren, paard kan niet gelongeerd worden, paard breekt uit bij het longeren, paard kan niet naar hoefsmid, paard kan niet bij veearts, paard is bang van water, opleiden van paarden, op het ritme van het paard, engelengeduld