Trailerladen

                    TRAILERLADEN


Help!  Mijn paard wil de trailer niet in of mijn paard vliegt de trailer uit of mijn paard krijgt al stress bij het zien van de trailer of je krijgt je paard niet in de buurt van de trailer of ik kan de trailer niet rustig afsluiten of ...


Met je paard overal naartoe rijden, een droom of werkelijkheid?

 

Is het trailerladen voor jou een hele karwei en niet iets waar jij en je paard naar uitkijken?

 

Is trailerladen een stressfactor voor je paard en/of jezelf?


't Kouterbos kan bij jou langskomen voor een trailerlaadprobleem of voor je paard die nog geen of weinig ervaring heeft met de trailer.  Ons doel is dat de paarden uiteindelijk zelf kiezen om in  de trailer te gaan en plezier hebben in de training.  Het is ook mogelijk om je paard op training te zetten hiervoor.  Mijn paard op training komen zetten gaat toch niet als mijn paard de trailer niet op wil?! Klopt, maar de kans is groot dat hij wel op een 2-paards camionet wil geladen worden of op een vrachtwagen dus het kan effectief.  Weet je niemand met een 2-paards camionet of vrachtwagen dan help ik je graag zoeken naar iemand die dit wel heeft.  


Er is niet één standaardmethode, maar we trainen het paard met wat hij nodig heeft en dit op zijn tempo. Een quick-fix bestaat niet. 


Wanneer ik bij je langskom zal ik luisteren naar het verhaal van jouw paard en het trailerlaadprobleem, dan kijk ik even hoe jij je paard naar de trailer toe brengt en/of laadt.  Op deze manier zie ik iets meer waar het probleem juist kan zitten en kunnen we samen aan de training beginnen.  Tijdens de training krijg je uitleg en kan je je vragen stellen, domme vragen bestaan trouwens niet dus shoot.  Het is de bedoeling dat je tijdens de training je paard overneemt en kunnen we werken aan eventuele communicatiefouten tussen jou en je paard.  


Contacteer me vandaag nog om je te helpen met het trailerladen.


gedragsproblemen, paard luistert niet, probleempaard, gedragstrainer, gedragstherapeut, equinologie, grondwerk, schriktraining, mijn paard ziet spoken, mijn paard is bang van alles, zadelmak maken, paard doorrijden, trainen van paarden, pensionstalling, manege, saddle broken, horsemanship, annemarie van der toorn, monty roberts, tristan tucker, trt method, het kouterbos, tkouterbos, 't kouterbos, judith verberckmoes, longeren, paard kan niet gelongeerd worden, paard breekt uit bij het longeren, paard kan niet naar hoefsmid, paard kan niet bij veearts, paard is bang van water, opleiden van paarden, op het ritme van het paard, engelengeduld